Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Agenția digitală Web Activ

Creare magazin online – comerț virtual

Realizare magazin online modern

Accesul ușor la internet oferit de tehnologia disponibilă la ora actuală face ca vânzările online să fie un segment al comerțului cu creșteri semnificative în fiecare an. Ori de câte ori dorim să ne informăm în legătură cu un produs sau un serviciu, prima căutare va fi, în cele mai multe cazuri, cea online. Din ce în ce mai frecvent alegem să facem achiziții dintr-un magazin online. Acesta este domeniul în care se dă acum marea bătălie a câștigării unui număr cât mai mare de clienți.

Comerțul electronic a devenit in perioada pandemiei, colacul de salvare pentru multe afaceri tradiționale, care au fost nevoite să implementeze sau să extindă rapid vânzările online.

Pentru a vă asigura o prezență cât mai vizibilă și cât mai competitivă este nevoie de servicii de creare magazin online sau realizare magazin virtual cât mai performante, prestate de o agenție cu experiență. În funcție de domeniul de activitate, de bugetul disponibil și de obiectivele urmărite, aveți la dispoziție mai multe variante și opțiuni de creare a unei platforme de vânzări online, adaptată obiectivelor.

 

Dacă doriți să aveți un eshop cât mai vizibil și o identitate de marcă sau de brand cât mai ușor de remarcat, vă recomandăm să apelați la serviciile de realizare magazin online ale unei agenții dedicate, care dispune de o echipă de creație, design și programare cu experiență.

La ora actuală agenția noastră concepe și realizează magazine online pentru multe tipuri de afaceri, pentru bugete care pornesc de la 1900 euro. Pentru viteza de implementare și costuri reduse vă recomandăm să optați pentru o platformă hosted (SaaS) adaptată domeniului de activitate și piețelor pe care doriți să vă vindeți produsele. Pentru performanță, un aspect unic și un buget mai mare disponibil recomandăm implementarea unei platforme open source sau pentru funcționalități speciale, dezvoltarea unei platforme de ecommerce custom.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite și a găsi împreună cea mai bună soluție acordăm o atenție deosebită parcurgerii unui protocol de realizare, în care vom acorda o atenție deosebită înțelegerii intereselor, nevoilor și dorințelor proprietarului. Printre aspectele considerate relevante în realizarea unui proiect profesional reușit menționăm:

crearea unei identități de imagine și de brand distincte, ușor de remarcat, memorabile;

alegerea și implementarea unei platforme de vânzări online potrivite catalogului de produse și domeniului;

crearea unei interfețe grafice interactive și simplu de folosit de către utilizatori;

oferirea de informații și detalii despre produse, prețuri și disponibilități;

gestionarea cât mai eficientă a tuturor proceselor de vânzare, garanție și retur implicate;

integrarea de module servicii de la procesatori de plăți online și logistică autorizați și agreați de beneficiar;

posibilitatea de a organiza campanii de promovare și marketing cât mai eficiente, cu rezultate ușor de urmărit și cuantificat;

obținerea unor rate de conversie și retenție cât mai bune .

Agenția noastră oferă variante de creare și personalizare magazine online pe bază de platforme găzduite sau custom (găsiți aici un studiu de caz), pentru specificatii diverse, exigențe, buget sau nivel de dezvoltare a business-ului online. Împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru luarea deciziei corecte și pentru adaptarea platformei potrivite.

Toate magazinele online realizate dispun de caracteristici și particularități de bază, utile nevoilor, preferințelor și intereselor comercianților și clienților actuali.

Experienta noastră de dezvoltare, implementare și întreținere platforme e-commerce de peste 15 ani, în domenii diverse, ne oferă un avantaj competitiv major și, alături de tehnologie și profesionalism, vă garantează rezultate excelente în dezvoltarea viitorului Dvs magazin virtual.

Dacă aveți deja un magazin online și analizați posibilitatea de a face un update de platformă sau vă gândiți să porniți o afacere nouă în domeniul e-commerce care să ajungă la volume substanțiale, vă recomandăm să optați pentru o platformă magazin online modernă integrată cu un ERP.

Pentru cataloage de cateva mii de produse și un trafic relativ redus recomandăm crearea unui magazin WordPress / WooCommerce.

Administrare site, întreținere, suport online

Pentru proiecte cu bugete limitate consultați și lista noastră de oferte preț creare magazin virtual predefinite.

Dacă începeți un proiect nou de magazin online, folosiți butonul de mai jos pentru contact rapid și spuneți-ne cât mai multe despre el. Vă vom ajuta sa îl dezvoltați, întrețineți și să-l promovați pentru a avea rezultatele dorite.