E-commerce creare magazin online

Servicii creare magazin online

Accesul facil la internet oferit de tehnologia disponibilă la ora actuală face ca vânzările online să fie un segment al comerțului cu creșteri semnificative în fiecare an. Ori de câte ori dorim să ne informăm în legătură cu un produs sau un serviciu, prima căutare va fi, în cele mai multe cazuri, cea online. Din ce în ce mai frecvent alegem să facem achiziții dintr-un magazin virtual. Acesta este domeniul în care se dă acum marea bătălie a câștigării unui număr cât mai mare de clienți.

Pentru a vă asigura o prezență cât mai vizibilă și cât mai competitivă este nevoie de servicii de creare magazin online sau realizare magazin virtual cât mai performante, prestate de o agenție cu experiență. În funcție de domeniul de activitate, de bugetul disponibil și de intențiile de dezvoltare magazin online, aveți la dispoziție mai multe variante și opțiuni de creare a unei platforme de vânzări online, cât mai adaptată obiectivelor.

Durează doar 30 de secunde


De ce să alegeți Web Activ pentru creare magazin virtual?

Fiecare magazin online trebuie să țină seama de specificul produselor vândute, de cel al pieței și al publicului țintă pentru care este creat. Acesta trebuie să ofere informații în limba utilizatorilor, să conțină cât mai multe detalii despre produsele comercializate, despre dimensiuni, modalități de comparare și cumpărare, opțiuni de alegere a produselor, variantelor, culorilor, dimensiunilor, cantităților, să includă module de plată online, livrare prin curier, etc.
Pentru a beneficia de cele mai avansate și performante opțiuni, care să corespundă cât mai bine nevoilor clienților vizați, serviciile de dezvoltare magazin online realizate de noi livrează (în functie de bugetul și obiectivele dvs):

 • Design al magazinului modern și unic

Un design atrăgător, original, optimizat contribuie foarte mult la crearea identității brandului, la asigurarea unei experiențe de navigare cât mai plăcute și la obținerea unor rate de conversie cât mai bune.  Un client care ajunge în magazinul online trebuie să găsească aici rapid și simplu toate informațiile necesare, să-i facă plăcere să acceseze conținutul disponibil, să-și dorească să cumpere, iar acest lucru este posibil doar prin intermediul unor elemente grafice și de design cât mai bine gândite.

 • Servicii de programare platforma e-commerce personalizate

Fiecare afacere este unică și de aceea este mereu nevoie de servicii de programare magazin online personalizate și adaptate specificului domeniului, nevoilor utilizatorilor și necesității de a gestiona date, clienți, stocuri, de a insera și optimiza module de monitorizare a vânzărilor și a rezultatelor.

 • Comportament magazin responsiv – adaptare pentru orice tip de display

În acest moment din ce în ce mai mulți utilizatori caută și fac achiziții de pe dispozitive mobile. Astfel, serviciile de creare magazin online oferite includ obligatoriu un comportament responsiv putând afișa și consulta în cele mai bune condiții informațiile necesare, de pe orice tip de display, fie el monitor desktop, display de laptop, notebook, tabletă sau telefon smart.

 • Optimizare magazin pentru motoarele de căutare

Design-ul și conținutul unui magazin online creat de Web Activ este conceput și adaptat pentru a corespunde cât mai bine algoritmilor de calcul ale motoarelor de căutare disponibile la ora actuală. Imaginile, grafica, descrierile, titlurile, descrierile, conținutul text, link-urile etc. vor fi  realizate și gândite pentru a asigura condițiile de a ajunge cât mai rapid pe prima pagină de rezultate a căutărilor. Rezultatele naturale vor depinde însă de concurență (vechime și performanțe).

 • Posibilitatea de a integra in magazin alte soluții, module și aplicații

În funcție de nevoile specifice oricărui tip de afacere, serviciile de creare magazin online realizate de agenția noastră oferă posibilitatea de a conecta, adăuga și sincroniza alte soluții ERP, CRM sau aplicații externe. Alegerea celor mai potrivite variante de software vă oferă cel mai bun suport de gestiune și coordonare a datelor, structurilor, proceselor și fluxurilor din magazin. Cu ajutorul acestor module veți deține controlul proceselor interne și externe, legate de produse, servicii, înregistrare, preluare, pregătire, facturare și livrare și retur comenzi, menținerea relației cu clienții etc. Grație acestor integrări vă puteți simplifica și eficientiza procesul de vânzări.

 • O interfață de administrare magazin online profesional ușor de utilizat

Platformele de e-commerce realizate și implementate de noi sunt ușor de administrat de proprietarii de magazine online care nu dispun de cunoștințe tehnice specifice avansate. Nu va fi nevoie să angajați personal specializat sau să faceți cursuri de programare pentru a putea folosi în cel mai bune condiții o soluție e-commerce realizat de agenție. Informațiile și modulele esențiale pentru a asigura un flux cât mai bun pentru afacerea Dvs vor fi simplu de accesat și administrat.

 • Servicii postvânzare de administrare și întreținere magazin online

Dacă nu dispuneți de răbdarea sau timpul necesar pentru a efectua administrarea și întreținerea magazinului online creat, puteți externaliza aceste servicii agenției noastre. Experiența acumulată garantează maximum de eficiență pentru a gestiona cât mai bine afacerea Dvs online, a o întreține și a o aduce mereu la standarde excelente de performanță.

Care sunt principalele avantaje oferite de serviciile de creare magazin online Web Activ?

Dacă doriți să aveți o prezență online cât mai vizibilă și o identitate de marcă sau de brand cât mai ușor de remarcat, vă recomandăm să apelați la serviciile de realizare magazin online ale unei agenții dedicate, care dispune de o echipă de creație, design și programare cu experiență.

La ora actuală agenția concepe și realizează soluții de creare magazin online pentru multe tipuri de afaceri, pentru bugete care pleacă de la 500 euro. Pentru performanță și costuri reduse vă recomandăm să optați pentru o platformă hosted (SaaS) adaptată domeniului de activitate și piețelor pe care doriți să vă vindeți produsele. Pentru performanță, un aspect unic și un buget mai mare disponibil recomandăm implementarea unei platforme open source sau pentru funcționalități speciale, dezvoltarea unei platforme de ecommerce custom.

Pentru a ajunge la rezultatele dorite și a găsi împreună cea mai bună soluție de creare magazin online acordăm o atenție deosebită parcurgerii unui protocol de realizare, în care vom acorda o atenție deosebită înțelegerii intereselor, nevoilor și dorințelor proprietarului. Printre aspectele considerate cele mai relevante în realizarea unui proiect reușit menționăm:

 • crearea unei identități de imagine și de brand distincte;
 • realizarea și implementarea unei platforme de comerț online cât mai ușor de utilizat;
 • crearea unui magazin online interactiv și simplu de folosit de către utilizatori;
 • oferirea de informații și detalii despre produse și stocuri în timp real;
 • gestionarea cât mai eficientă a tuturor proceselor de vânzare și retur implicate;
 • integrarea de module și servicii de la procesatori de plăți online și transport autorizați și agreați de beneficiar;
 • posibilitatea de a organiza campanii de promovare și marketing cât mai eficiente, cu rezultate ușor de urmărit și cuantificat;
 • obținerea unor rate de conversie cât mai bune.

Care sunt cele mai importante avantaje oferite de crearea unui magazin virtual de tip SaaS (Software as a Service)?

Cei care au un buget mai mic (fie sunt la inceput de drum, fie testează) și doresc să beneficieze de o platformă e-commerce cu un design atractiv și funcționalități generale integrate, ușor de gestionat și avand costuri rezonabile pot opta pentru soluțiile de tip platformă găzduită pe care agenția noastră le poate implementa, personaliza și administra.
Principalele avantaje ale platformelor SaaS de dezvoltare magazin online (e-commerce) sunt:

 • costuri de realizare avantajoase;
 • posibilitatea de a fi personalizate într-o gama largă;
 • oferă soluții predefinite, într-un timp foarte scurt;
 • cheltuieli predictibile (implementare, personalizare, administrare);
 • găzduire, mentenanță, back-up, asistență și securitate platformă asigurată de dezvoltator;
 • acces ușor la conținutul afișat și comportament responsiv default;
 • panou de administrare ușor de utilizat;
 • dispun de module ce permit măsurarea rezultatelor și eficientizarea campaniilor de marketing;
 • sunt scalabile într-o limita largă (chiar spre mii de produse).
 • sunt recomandate pentru start-up, IMM, pentru testare de piață, bugete inițiale reduse (chiar de la sute de euro).

Care sunt avantajele oferite de serviciile de creare magazin online custom?

Aceste soluții sunt în principal recomandate pentru companiile sau magazinele care își doresc o prezență online personalizată și originală. Avantajele de imagine și comerciale aduse de realizarea unui magazin online pe o platformă custom justifică investiția inițială (mai mare, de la cateva mii de euro). O echipă de design și programare cu experiență va avea grijă ca proiectul să corespundă cât mai bine specificului și nevoilor afacerii, intențiilor de dezvoltare și preferințelor clienților vizați.
Crearea unui magazin online custom poate fi făcută prin realizarea unei platforme e-commerce de la zero sau prin implementarea și adaptarea unei platforme (open source)  și a unei teme de design.
Principalele avantaje ale platformelor de e-commerce personalizate realizate de noi sunt:

 • magazinele online sunt complete, cu design responsiv și originale;
 • magazinele sunt scalabile (spre zeci și chiar sute de mii de produse);
 • există posibilitatea de a integra module și aplicații diverse (inclusiv via api);
 • asigurăm acces complet la codul sursă și la conținutul magazinului;
 • oferim mentenanță, asistență și securitate pentru platformele administrate;
 • stocarea informației se face pe servere performante, cu proceduri de back-up automate.

Agenția noastră oferă variante de creare și personalizare magazine online pe bază de platforme găzduite sau custom (găsiți aici un studiu de caz), pentru specificatii diverse, exigențe, buget sau nivel de dezvoltare a business-ului online. Împreună putem găsi cele mai bune soluții pentru luarea deciziei corecte și pentru adaptarea platformei potrivite.
Toate magazinele online realizate dispun de caracteristici și particularități care le fac utile nevoilor, preferințelor și intereselor comercianților și clienților actuali.
Experienta noastră de dezvoltare, implementare și întreținere platforme e-commerce de peste 15 ani, în domenii diverse, ne oferă un avantaj competitiv major și, alături de tehnologie și profesionalism, vă garantează rezultate excelente în dezvoltarea viitorului Dvs magazin virtual.

Dacă aveți deja un magazin online și analizați posibilitatea de a face un update de platformă sau vă gândiți să porniți o afacere nouă în domeniul e-commerce care să ajungă la volume substanțiale, vă recomandăm să optați pentru o platformă magazin online modernă integrată cu un ERP.

Meniu