Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Agenția digitală Web Activ

Despre noi

Cine suntem

Dacă ai ajuns aici, știm ce cauți.

Pe scurt, oameni serioși, profesionisti și nu doar servicii sau produse software, ci și sfaturi. Îți spunem așadar ca ai nimerit bine, cu asta ne ocupăm. Suntem o companie românească de software web și marketing online cu sediul în București.

Ne definim ca o echipa consolidată și stabilă de peste 15 ani, formată din specialiști în programare, creație și web design, management de proiecte software și marketing online.

Cum facem

Pentru că a venit vorba de lucruri concrete, ne veți întreba probabil despre proiectele noastre. Portofoliul nostru de aplicații web based cuprinde platforme fiabile, flexibile și scalabile pentru website-uri corporate sau de prezentare, magazine virtuale, portaluri generaliste sau tematice, intranet, extranet, email marketing și marketing online. Aveți doar ideea? Noi credem că este cel mai important lucru la început de drum dar partea cea mai grea e punerea în practică. Aici intervenim noi.

Vă punem la dispoziție o soluție completă ce pleacă de la consultanță online de specialitate. Analizăm cerințele, proiectăm, realizam partea de creație, dezvoltăm, implementăm platforma sau aplicația (siteul web), cumpărăm domeniul de internet și asigurăm găzduirea site-ului sau aplicației pe unul dintre serverele noastre din datacenter.

Costurile ulterioare de întreținere sunt optimizate, fiecare proiect web putand fi livrat cu o interfață de administrare online ce permite clientului accesul la conținut printr-un CMS.

Știm sa crestem traficul pe site din motoarele de căutare (Google) deoarece serviciile noastre respecta principiile de uzabilitate și optimizare site (SEO).

Ce facem

Dacă ne întrebați cu ce ne ocupăm zilnic, răspunsul este concret, așa cum ne place să și lucrăm: programare, web design, dezvoltări web, marketing online și proiecte de digitalizare pentru IMM. Avem experiența diverselor proiecte online ce încorporeaza valorile noastre: inovație, seriozitate, calitate și viteză în execuție. Managementul performanței nu este pentru noi doar un termen la modă.

Cu cine am lucrat

În cei peste 15 ani, tehnologiile s-au schimbat de cateva ori, produse web și aplicații online au apărut pe piața globală în volume impresionante. Un singur lucru nu se va schimba în ce ne privește. Locul de bună ziua și impresia excelentă pe care ne străduim să o lăsăm fiecăruia dintre cei care ne-au solicitat serviciile. Acesta poate fi începutul unei frumoase prietenii.
Regăsiți aici Portofoliul nostru de clienți. Credem că vom găsi o experiență anterioară legată de ideea de la care ați pornit la drum și vă rugăm să ne cereți  o ofertă pentru proiectul Dvs web în dezvoltare.

Suntem în rețele de profesioniști

Ne găsiți și în rețele de profesioniști în domeniu:

evoluție

Logo agentie web activ

2005

Agenție digitala Web Activ

2009

Agenția digitală Web Activ

2013