Dezvoltare web – programare aplicații software

Programare web

Mai e puțin pană cand tehnologia va face parte din ADN-ul nostru. Glumim, sau poate că nu suntem departe de adevăr. Odată cu dezvoltarea și lansarea intr-un ritm alert a tuturor dispozitivelor și gadgeturilor conectate (smartphone-uri, wearables, tablete, notebook-uri, televizoare, alte dispozitive smart), website-urile și aplicațiile online au trebuit să se adapteze noilor realități în mișcare și nu doar ca moft, ci ca necesitate.

Utilizatorul modern de tehnologie este în mișcare astfel încât este nevoie ca produsul sau serviciul să îl urmeze, sa îi fie disponibil, funcțional, la indemana și ușor de folosit pe cat mai multe dispozitive.

Durează doar 30 de secunde


În funcție de cerințele proiectului Dvs, echipa noastră dezvoltă și programează aplicații software moderne, orientate web, dinamice, fiabile și scalabile:

 • cu sau fără baze de date, folosind tehnologii responsive, în funcție de ecranul de pe care sunt accesate (desktop, notebook, tableta, smartphone);
 • accesibile printr-un browser web, online indiferent de sistemul de operare;
 • având acces pentru utilizatori pe baza unor credențiale aflate în administrarea clientului;
 • sigure, testate în diverse scenarii, fără breșe de securitate (SQL / HTML injection, XSS, etc);
 • cu sistem (CMS content management sistem) de management al conținutului pentru o actualizare și întreținere ușoară a conținutului;
 • modulare pentru a permite o dezvoltare software ulterioară, cuprinsă in specificația curentă;
 • cu integrarea unor alte aplicații web (chat, forumuri, fluxuri de informații, unelte pentru analytics, api), pentru import sau export de date (offline sau sincronizate) ;
 • cu procesarea diverselor formate de date (text, imagine, fișiere multimedia audio – video sau alte tipuri de fișiere);
 • utilizând baze de date compatibile cu cele deja folosite de client în vederea unei posibile interconectari cu alte aplicații (CRM, ERP, facturare, contabilitate, etc);
 • monitorizate cu un sistem de log-uri de acces și rapoarte de activitate, trafic, accesari etc.
 • având sisteme de back-up local și / sau externe.

Codul de programare este esențial în realizarea unui site complet sau unei aplicații web perfect funcționale aducând un plus de facilități în ce privește interactivitatea și accesibilitatea pentru utilizatorul său.
Codurile dezvoltate de noi corespund recomandărilor de bune practici în domeniu și celor mai exigențe cerințe; lucram cu framework-uri pentru a ne asigura că produsul nostru software va putea oricand fi modificat, pentru a corespunde nevoilor în continuă schimbare ale clienților noștri.
Procesul de programare web în viziunea noastra are ca și componentă esențială compatibilitatea dintre cerințele clientului și principiile noastre profesionale. Alocăm proiectelor de dezvoltare software cei mai buni programatori web, seniori, specializati, cu experienta și un background solid și care beneficiază permanent de acces la tehnologie de ultima generație.

Avantajele aplicațiilor software dezvoltate de noi

Dezvoltăm aplicații software complexe folosind în principal mediul LAMP (Linux / Apache / PHP / MySQL – MariaDB); clienții beneficiază astfel de cateva avantaje foarte importante:

 • un raport excelent preț / performante pentru livrabile de calitate;
 • costuri reduse de licențiere terte;
 • costuri mici de întreținere pentru infrastructura hardware;
 • costuri reduse pentru dezvoltari software ulterioare;

Aplicațiile web dezvoltate de noi utilizează platforme hardware cu performante uzuale la prețuri rezonabile. Aplicațiile software pot fi portate pe majoritatea tipurilor de baze date relaționale: Microsoft SQL, SQLite, PostgreSQL, ORACLE, etc.
Pentru programarea web site-urilor folosim: HTML, CSS, Javascript, Ajax, JQuery, BootStrap și diverse framework-uri.
Prin serviciile de calitate de programare web oferite ne asigurăm că în limita resurselor achiziționate și alocate in proiect, dezvoltăm livrabile de calitate, funcționale și care acoperă și depășesc (de regulă) obiectivele stabilite în proiect.

Instalări și personalizari aplicații, coduri si scripturi Open Source (GPL)

Un serviciu important pentru un număr mare de clienți (parte acum din serviciile noastre curente de dezvoltare web) îl reprezinta instalarea și adaptarea unei platforme web (împreuna cu module, add-on-uri, plug-in-uri și scripturi specializate) open source din următoarele categorii:

 • e-commerce / magazin virtual: OpenCart, Magento, Prestashop, OSC, ZenCart;
 • blog, site prezentare, CMS – WordPress, Joomla, Typoo 3, Drupal, Episerver
 • forum – PHPBB, SMF, vBulletin;
 • WiKi, chat online.

Vă rugăm să ne contactați pentru următorul Dvs proiect de programare web și dezvoltare aplicații software.

Meniu