Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Agenția digitală Web Activ

Dezvoltare web – programare aplicații software

Mai e puțin pană cand tehnologia va face parte din ADN-ul nostru. Glumim, sau poate că nu suntem departe de adevăr. Odată cu dezvoltarea și lansarea intr-un ritm alert a tuturor dispozitivelor și gadgeturilor conectate (smartphone-uri, wearables, tablete, notebook-uri, televizoare, alte dispozitive smart), website-urile și aplicațiile online au trebuit să se adapteze noilor realități în mișcare și nu doar ca moft, ci ca necesitate.

Utilizatorul modern de tehnologie este în mișcare astfel încât este nevoie ca produsul sau serviciul să îl urmeze, sa îi fie disponibil, funcțional, la indemana și ușor de folosit pe cat mai multe dispozitive.

Aplicațiile web dezvoltate de noi utilizează platforme hardware cu performante uzuale la prețuri rezonabile. Aplicațiile software pot fi portate pe majoritatea tipurilor de baze date relaționale: Microsoft SQL, SQLite, PostgreSQL, ORACLE, etc.

Pentru programarea web site-urilor folosim: HTML, CSS, Javascript, Ajax, JQuery, BootStrap și diverse framework-uri.

Prin serviciile de calitate de programare web oferite ne asigurăm că în limita resurselor achiziționate și alocate in proiect, dezvoltăm livrabile de calitate, funcționale și care acoperă și depășesc (de regulă) obiectivele stabilite în proiect.

Vă rugăm să ne contactați pentru următorul Dvs proiect de programare web și dezvoltare aplicații software.