Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Logo agentie digitala Web Activ

Soluții digitizare și digitalizare

Digitizarea si digitalizarea sunt procese care se adreseaza tuturor companiile, de la cele multinationale la întreprinderile mici și mijlocii.

Implementarea proceselor de digitizare si digitalizare are ca scop imbunatatirea performantelor, reducerea costurilor, reducerea riscurilor sau valorificarea rapida a oportunitatilor.

Tehnologia moderna orientata web (disponibila utilizatorilor pe o gama larga de dispozitive de la PC / laptop la telefoane inteligente, cu rulare in cloud sau local, pe un browser sau o aplicatie dedicata) permite azi digitizarea si digitalizarea convenabila a multor procese necesare in functionarea companiilor.

Implementăm platforme digitale profesionale dezvoltate și găzduite de Webcon / Encorsa, Google, Hubspot, Zoho, Freshworks sau Bitrix24.

Soluțiile implementate de noi sunt disponibile SaaS (software as a service); costurile de platformă lunare sau anuale depind în funcție de pachetul de servicii furnizat, numărul de utilizatori și spațiul de stocare utilizat. Fiecare aplicație din suită are de regulă și o versiune gratuită, de bază, ce poate acoperi un nivel minim acceptabil de cerințe și funcționalități.

Toate aplicațiile sunt multi-limbă (engleză în principal) iar o parte sunt disponibile localizate și în limba romană. Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatori și în versiuni pentru smartphone (Android și IOS) astfel încât veți avea la dispoziție permanent control asupra serviciilor integrate. Platformele moderne se adaptează la modul de utilizare al acestor dispozitive pentru a putea fi cât mai ușor de accesat prin intermediul acestora.