Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Agenția digitală Web Activ

Soluții digitizare și digitalizare

Digitizarea și digitalizarea sunt procese care se adresează tuturor companiile, de la cele multinaționale la întreprinderile mici și mijlocii.

Implementarea proceselor de digitizare și digitalizare are ca scop îmbunatațirea performanțelor, reducerea costurilor, reducerea riscurilor sau valorificarea rapidă a oportunităților.

Tehnologia moderna orientata web (disponibilă utilizatorilor pe o gama largă de dispozitive de la PC / laptop la telefoane inteligente, ce poate rula în cloud sau local, întrun browser sau o aplicație dedicată) permite azi digitizarea și digitalizarea convenabilă a multor procese necesare în funcționarea companiilor.

Implementăm platforme digitale profesionale dezvoltate și găzduite de Google, Hubspot, Zoho sau Freshworks.

Soluțiile implementate de noi sunt disponibile SaaS (software as a service); costurile de platformă lunare sau anuale depind în funcție de pachetul de servicii furnizat, numărul de utilizatori și spațiul de stocare utilizat. Fiecare aplicație din suită are de regulă și o versiune gratuită, de bază, ce poate acoperi un nivel minim acceptabil de cerințe și funcționalități.

Toate aplicațiile sunt multi-limbă (engleză în principal) iar o parte sunt disponibile localizate și în limba romană. Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatori și în versiuni pentru smartphone (Android și IOS) astfel încât veți avea la dispoziție permanent control asupra serviciilor integrate. Platformele moderne se adaptează la modul de utilizare al acestor dispozitive pentru a putea fi cât mai ușor de accesat prin intermediul acestora.