Soluții digitizare și digitalizare

prezenta si comunicare social media

SOLUȚII DIGITIZARE ȘI DIGITALIZARE START-UP-URI, MICROÎNTREPRINDERI ȘI IMM

Digitizarea si digitalizarea sunt procese care se adreseaza tuturor companiile, de la cele multinationale la întreprinderile mici și mijlocii.

Implementarea proceselor de digitizare si digitalizare are ca scop imbunatatirea performantelor, reducerea costurilor, reducerea riscurilor sau valorificarea rapida a oportunitatilor.

Tehnologia moderna orientata web (disponibila utilizatorilor pe o gama larga de dispozitive de la PC / laptop la telefoane inteligente, cu rulare in cloud sau local, pe un browser sau o aplicatie dedicata) permite azi digitizarea si digitalizarea convenabila a multor procese necesare in functionarea companiilor.

Durează doar 30 de secunde


Cele mai frecvente soluții de digitalizare pentru companiile mici și mijlocii pot include:

  • Analiza si optimizarea proceselor pentru managementul documentelor, definirea proceselor din cadrul companiei care utilizeaza documente, mutarea lor in format electronic (cereri de concediu, cereri achizitii, avansuri, deplasari, deconturi, etc), accesul unitar si partajarea lor in siguranta prin intermediul unor aplicatii specializate.
  • Arhivarea documentelor în format electronic – tranzitia de la hârtie la documente digitizate; scanare, salvare in format digital, arhivare electronica, integrarea scanarii cu smartphone.
  • Facturarea electronică – folosirea unor servicii (aplicatii) de creare si trimitere a facturilor care salvează timp și bani; conectarea automata a facturarii cu serviciile financiar contabile.
  • Digitalizarea comunicării cu clientii și automatizarea proceselor – utilizarea mesajelor prin email, SMS, web chat, canale social media si telefonie digitala consolidează relatia cu clientii și optimizează costurile.
  • Imbunătățirea achiziției și retenției clienților și oportunităților (inclusiv suport) prin adoptia unui CRM, intergrarea si folosirea elementelor de marketing digital (website, SEO, email marketing, PPC, ppa).
  • Dezvoltarea unui canal de vanzare online (ecommerce) interconectat cu sistemele Clientului, (potrivit însă pentru servicii relativ simple).
  • Digitalizarea colectării datelor oriunde este nevoie prin intermediul unui smartphone, tabletă, scanner portabil și salvarea datelor direct în infrastuctura digitală a companiei.
  • Folosirea unor platforme colaborative integrate sau modulare (de tip intranet sau extranet) ce permit accesul la serviciile digitale integrate avand ca obiectiv un acces al utilizatorilor mai bun la informatii, reducerea aglomerarii informatiilor din emailuri prin sortarea lor in zone distincte.
  • Interconectarea digitala a serviciilor client – furnizor prin folosirea platformelor digitale ce pot gestiona documente, activitati, calendare, comunicari, alerte, etc.
  • Automatizarea unor fluxuri de business folosind platforme BPS.

Putem să vă ajutam să vă eficientizați procesele de afaceri digitizand si implementand procese digitale în compania Dvs. Faceți afaceri mai eficient, mai sigur, mai repede, cu mai puțin personal.

Implementăm platforme digitale profesionale dezvoltate și găzduite de Webcon / Encorsa, Google, Hubspot, Zoho, Freshworks sau Bitrix24.

Soluțiile implementate de noi sunt disponibile SaaS (software as a service); costurile de platformă lunare sau anuale depind în funcție de pachetul de servicii furnizat, numărul de utilizatori și spațiul de stocare utilizat. Fiecare aplicație din suită are de regulă și o versiune gratuită, de bază, ce poate acoperi un nivel minim acceptabil de cerințe și funcționalități. Toate aplicațiile sunt multi-limbă (engleză în principal) iar o parte sunt disponibile localizate și în limba romană. Aplicațiile sunt disponibile pentru utilizatori și în versiuni pentru smartphone (Android și IOS) astfel încât veți avea la dispoziție permanent control asupra serviciilor integrate. Platformele moderne se adaptează la modul de utilizare al acestor dispozitive pentru a putea fi cât mai ușor de accesat prin intermediul acestora.

Meniu