Realizare site web profesional de prezentare

Realizare website profesional

Realizare site web profesional, dezvoltare website de prezentare, corporate

În viziunea noastră, dezvoltarea site-ului profesional de prezentare sau corporate alătura soluții creative și tehnologie pentru a crea, crește și menține online imaginea organizației dvs, pentru a oferi informații și servicii clienților dvs și pentru a culege lead-uri și oportunități.

Realizarea site-ul de prezentare profesional reprezinta o componentă foarte importantă a prezenței pe Internet din strategia de marketing a unei companii. Site-ul conține de regulă pagini cu informații despre domeniul de activitate, istoric, misiune, serviciile sau produsele firmei, noutăți și date de contact. Web design-ul poate fi personalizat și folosește elementele specificate în manualul de identitate corporate: sigla, logo, combinații de culori. Website-ul de prezentare poate avea un formular de contact pentru solicitări primite de la clienți și alte elemente de interactivitate cu utilizatorii (blog, informații utile, alte formulare, butoane CTA, suport chat online).

Pentru ofertă personalizată


Dezvoltare website prezentare produs corporate

Cazuri particulare le reprezintă dezvoltarea site-ul de prezentare produs sau serviciu. Website-ul de prezentare produs sau serviciu detaliază anumite avantaje competitive, uzual la lansarea lor pe piața fiind folosite în multe cazuri ca și landing page-uri în campaniile de promovare PPC.

În procesul de realizare a unui website profesional de prezentare se pot adăuga elemente de automatizare pentru a îmbunătăți performanta lor legata de achizitia de lead-uri (via chatbots, transfer automat lead în CRM sau workflow-uri automate declanșate de anumite evenimente).

Dezvoltarea unui web-site corporate se adresează de regulă unei companii medii sau mare. Tehnologia permite azi realizarea paginilor web de prezentare pentru companii mici sau start-up-uri utilizand platforme self service gazduite in cloud și template-uri de design modificabile în limite largi.

Funcționalitățile solicitate pot fi (fără însă a se limita la): catalog de produse / servicii cu filtre multicriteriale, afișare conținut multimedia (imagini, fișiere audio-video), bibliotecă de informații utile (faq, fișiere de caracteristici și documentații tehnice), formulare interactive pentru vizitatori (comentarii, solicitare informații, cereri oferte, contact).

Conținutul de articole – știri, evenimente, comunicate de presa și noutăți poate fi ierarhizat apoi arhivat și prezentat în mai multe limbi sau versiuni. Căutarea in site (generala sau avansata) poate fi parametrizată. În paginile de conținut sau catalog se pot atașa diverse tipuri de fișiere. Web design-ul site-ului corporate poate fii personalizat și respectă principiile curente de uzabilitate. Site-ul corporate de prezentare poate fii livrat de regulă cu o interfața de administrare online (CMS) ușor de folosit pentru actualizare rapidă a informației.

Dezvoltare site web profesional prezentare

Este bine cunoscut azi că realizarea unui site web profesional reprezintă cea mai eficientă metodă de a vă promova online afacerea. V-ați decis că aveți nevoie de un site (primul, unul nou în locul celui vechi sau chiar o pagină web simplă)? Ați ajuns în locul potrivit! Echipa noastră de profesioniști din Bucuresti întelege că nu aveți timp să va ocupati de toate detaliile ce presupun dezvoltarea paginilor web ale unui website profesional și vă pune la dispoziție un set complet de servicii tehnice adiționale:

 • Suport pentru achiziție domeniu nou
 • Configurări și găzduire zona DNS
 • Gazduire domeniu și casute email pe servere performante în data center (sau integrarea unui furnizor de servicii email – Google, Zoho, Microsoft)

Serviciile noastre de dezvoltare site web profesional vor include de regulă (însă fără a se limita la):

 • Consultanță pentru alegerea platformei, construirea structurii siteului (site-map), validarea funcționalităților pentru vizitator;
 • Concept grafic / web design original sau folosind o temă de design modificată, urmărind liniile trasate în manualul de identitate corporate (dacă acesta exista); în cazul în care nu aveți siglă sau logo, creăm o varianta potrivită;
 • Comportament responsiv – cu o grafică adaptată ecranelor telefoanelor mobile inteligente sau tabletelor; pagini dinamice, formulare de contact, noutăți, localizare pe hartă;
 • O interfața de administrare care vă permite editarea paginilor web (structură, conținut, galerii de imagini, catalogul de produse și servicii), eventual în versiune multilimbă;
 • Servicii de producție conținut text optimizat, achiziție de imagini cu licență și sesiuni foto / video dedicate pentru un conținut de calitate și reprezentativ;
 • Optimizare site de bază (introducere atribute meta, linkuri prietenoase, sitemap) pentru o indexare rapidă de către motoarele de căutare.
 • Reguli de bune practici în web design și optimizare site – SEO.

În funcție de strategia și bugetul disponibil, putem adăuga după realizarea site-ului profesional de prezentare, servicii de administrare, marketing digital și comunicare online:

 • Întreținere pagini web, administrare, monitorizare performațe și suport tehnic;
 • Creare conturi, conectare și comunicare unitară pe site, blog și pe rețelele de socializare, cu elemente grafice de business, adaptate;
 • Acțiuni de optimizare site (on și off page); analiză și monitorizare trafic pe site, utilizand platforme specializate de analiza;
 • Captura de leaduri (și sincronizarea lor cu CRM), chat online, landing page-uri, webhooks, elemente call-to-action (CTA), email marketing.

Serviciile noastre de realizare pagini web de prezentare profesionale oferă o valoare bună pentru dvs

Folosim pe deplin experiența noastră peste 15 ani în dezvoltarea și implementarea de platforme web profesionale utilizand tehnologii open source și servicii Saas în cloud. Soluțiile tehnice implementate de noi oferă o performanță foarte bună (tehnologii similare fiind utilizate de Google și Facebook), sunt scalabile, ușor de actualizat și de întreținut. Platformele care generează pagini web sunt fiabile și utilizează resurse hardware rezonabile pentru performanțe bune, oferind la un raport excelent preț / performanță și un scor TCO scăzut.

Pe parcursul derulării proiectului de dezvoltare site web profesional veți cunoaște stadiul în care ne aflăm cu activitățile (având acces la ultima versiune pe serverele noastre de dezvoltare) și veți comunica cu echipa noastră de suport folosind unelte de management de proiect, tichete și servicii de partajare fișiere în cloud.

Prin serviciile complete de mai sus ne diferențiem de alte echipe: numiți o singură persoana din partea dvs responsabilă de proiect și puteți astfel să ne delegați tot procesul de realizare a paginilor web iar dvs să vă concentrați pe afacerea dvs. Aveți încă de la început un buget optimizat și adaptat obiectivelor urmărite.

Echipa noastră din București (cu experiență, creativitate și tehnologie modernă) poate realiza următorul dvs site de prezentare profesional, indiferent de domeniu, dimensiune sau complexitate.

Meniu