Design, creație, grafică, logo

CReare Identitate vizuală

Pentru a se putea distinge și diferenția, o companie are nevoie de elemente de identitate de imagine și de brand. O echipă de creație, care să se ocupe de imaginea corporate (ce include design-ul site-ului și logo-ul companiei) este un must-have pentru orice afacere aflată la început de drum sau în proces de rebranding, care aspiră la o promovare cât mai eficientă și care dorește să aibe o prezență atât online, cât și în offline, originală.
Identitatea vizuală este un aspect pe care fiecare companie trebuie să-l pună în valoare pentru a putea intra în atenția publicului său. Dacă aceasta este realizată de graficieni cu experiență, creativi, pasionați de design, mereu la curent cu noile tendințe, rezultatul obținut poate fi unul remarcabil, care se întipărește ușor în memoria clienților și care poate aduce notorietatea așteptată.

Durează doar 30 de secunde


Design, creație și grafică (online și print)

Toate marile companii recurg la elemente de grafică, design și creație pentru a se distinge ca brand, a se diferenția de concurență luptându-se pentru a atrage atenția clienților. Găsirea unei idei care să reflecte cât mai bine specificul afacerii și domeniului de activitate și care să iasă în evidență, este, de multe ori rodul activității unei întregi echipe.
Elementele de identitate vizuală și originalitate în crearea materialelor de prezentare sau de vânzare au fost și continuă să fie foarte apreciate, atât de firmele care doresc să-și facă reclamă sau să-și promoveze produsele și serviciile, cât și de către clienții cărora li se adresează. Cele mai bune idei, imagini și materiale video au fost, sunt și vor fi mereu apreciate, devenind azi repede virale.
În publicitate și promovare, imaginea și mesajul pot influența foarte mult decizia de cumpărare. Dacă acestea sunt create și alese cu grijă, sunt originale, au ceva special, unic și includ direct sau indirect mesajul de acțiune (call to action), scopul demersului creativ a fost atins cu succes.
Exigențele în materie de creație și design sunt din ce în ce mai ridicate și tendințele se modifică permanent. Calitatea disponibilă pentru livrabilele și materialele creative ajung acum la niveluri din ce în ce mai ridicate, greu de imaginat cu puțin timp în urmă. O dată cu diversificarea canalelor prin care mesajele ajung la publicul țintă, s-au schimbat foarte mult și modalitățile de producere și de transmitere a mesajului de promovare și implicit felul de concepere, design și creare a materialelor de promovare.

Care sunt principalele tipuri de grafică și design ce pot fi create de Web Activ?

Prezentarea, promovarea și publicitatea au fost și sunt dintotdeauna legate de ideea de creație și design. Obținerea celor mai bune rezultate implică adesea munca unei întregi echipe de creație și design. În final, toate aceste materiale creative, originale și de bună calitate, pentru a fi pe placul cât mai multor persoane, al publicului țintă, necesită multe ore de muncă, pregătire și talent.

Iată care sunt principalele tipuri de produse creative de grafică și design ce pot fi realizate de Web Activ:

  • creare logo și elemente de identitate brand;
  • design și realizare icons, infografice, template-uri;
  • realizare grafică site-uri de prezentare și magazine online;
  • creare bannere pentru display advertising:
  • realizare de materiale grafice pentru postări pe rețelele de socializare, publicații online, landing page-uri, email marketing;
  • realizare și prelucrare imagini pentru site-uri, prezentare produse magazine online, materiale pentru promoții servicii și produs etc;
  • consultanță, achiziție și prelucrare fotografii profesionale;
  • realizare materiale de prezentare tiparite: mape și broșuri, flyere, cărți de vizită, bannere, roll-up, afise, postere, template-uri pentru reclama in ziare, reviste, etc.

La Web Activ, o echipă talentată și specializată pentru servicii de grafică, design și creație vă stă la dispoziție pentru a obține cele mai bune rezultate.

Realizare logo și identitate de brand

Elementele de originalitate grafică reprezintă cartea de vizită a oricărui site sau material de prezentare. Realizarea unui logo atractiv, deosebit și a elementelor de identitate vizuală originale, reprezentative pentru domeniul de activitate și sugestive, vă ajută să vă diferențiați de concurență putand fi mai ușor remarcat de către clienți.
Un proiect complet de identitate de brand implica stabilirea identitatii de marca și editarea manualului de identitate de baza (într-un cuprins de cca 20 – 40 de pagini). Manualul de identitate conține și descrie următoarele elemente: fișa de identitate (cu detaliere logo, fonturi, culori), tipizate și materiale pentru print (antete, carti de vizita, flyer, poster, mapa, formate bannere web, social media covers și template-uri pentru print ziar / revista).

Prelucrare fotografii

Realizarea de conținut grafic unitar și adaptat contribuie foarte mult la sporirea identității și aprecierii față de un brand. Dacă aveți grijă ca toate materialele de conținut imagini publicate în site, postări pe rețelele sociale sau în orice altă prezentare să fie la parametrii tehnici specificați, cu dimensiunea și rezoluția potrivite, clare, denumite corect, atunci înseamnă că v-ați atins obiectivele de optimizare imagine și vizibilitate.
Prelucrarea fotografiilor este un serviciu util chiar și pentru cei care doresc să beneficieze de cele mai bune imagini de prezentare a serviciilor și produselor de pe site sau pentru integrarea optimă a imaginilor pentru produsele aflate în oferta unui magazin online.

Achiziție imagini

Pentru a vă asigura o calitate foarte buna a imaginilor de care aveți nevoie, noi recomandăm pe lângă producția de fotografii (sesiuni foto) și achiziția de imagini din surse de calitate; folosim in activitatea noastra site-uri care oferă fotografii premium realizate profesional, de cea mai bună calitate, la prețuri și pachete convenabile. Pentru originalitate și mai ales pentru a nu intra sub incidența folosirii neautorizate a unor fotografii fără a avea drepturi de autor, este recomandat să apelați la sfaturile specialiștilor și să cumpărați fotografii despre care aveți toate informațiile necesare, sunt reprezentative și pe care nu le-ați mai văzut și în alte părți.

Realizare icon

Pentru a fi cât mai atrăgătoare, intuitive, ușor de utilizat și pentru a-i conduce pe utilizatori spre  informațiile de care au nevoie, site-urile moderne conțin numeroase elemente grafice intuitive. Icon-urile sunt unele dintre elementele grafice, simple, pe care le puteți utiliza pentru a face navigarea mai ușoară într-un site de prezentare sau într-un magazin online. Astfel de elemente grafice, de tip icon pot fi realizate și create de către echipa noastră.

Creare grafică web

Dacă doriți să oferiți utilizatorilor experiența navigării într-un site deosebit, este bine să optați pentru crearea unei pagini web sau a unui website personalizat. Într-un astfel de caz, un creativ (grafician sau web designer) se va ocupa să dea prezenței dvs online o imagine originală, adecvată. Ținând cont de specificații, domeniul de activitate, optimizare și obținerea unor rate de conversie cât mai bune, profesioniștii noștri vor pune în practică toată creativitatea și experiența acumulată pentru a obține cel mai bun rezultat. La final, proiectul dvs online va fi unul special, conform celor mai noi tendințe în materie de design și creație.

Realizare materiale pentru print

Sunt încă foarte multe companii care preferă realizarea de materialele de prezentare (broșuri, flyere, machete, agende, mape, cărți de vizită, etc) tiparite. Cei care doresc să beneficieze de servicii de grafică și design specializate pot apela cu încredere la echipa noastra de creație. Specialiștii noștri vor folosi experiența, creativitatea și talentul pentru a livra materiale tipărite de cea mai bună calitate.

Grafică pentru bannere și rețele sociale

Materialele folosite în promovare, pentru a fi cât mai vizibile, a atrage cât mai mulți vizitatori către site (și în interiorul acestuia) și a produce conversii, recomandăm ca ele sa fie, pe cat posibil, originale și adaptate canalelor folosite pentru postarea lor. În plus, materialele ar trebui să aibă un mesaj cu un impact cât mai puternic. Alături de alte servicii de grafică, design și copywriting parte dintr-un pachet complet creativ, realizam bannere sau grafica pentru postări în rețelele de socializare.

Cu o experiență de peste 15 ani în realizarea proiectelor online, găsim soluții creative pentru a oferi clienților dvs un conținut special, personalizat și profesional.

Meniu