Agenție digitală creație, web design, servicii SEO și marketing online
Agenția digitală Web Activ

Design, creație, grafică, logo și identitate vizuală

Creare logo grafica design web
Creare identitate vizuală​
Pentru a se putea distinge și diferenția, o companie are nevoie de elemente de identitate de imagine și de brand. O echipă de creație, care să se ocupe de imaginea corporate (ce include design-ul site-ului și logo-ul companiei) este un must-have pentru orice afacere aflată la început de drum sau în proces de rebranding, care aspiră la o promovare cât mai eficientă și care dorește să aibe o prezență atât online, cât și în offline, originală. Clienții percep o marcă de succes având o imagine puternică, consistentă, profesională, de încredere, ușor de recunoscut.
 
Identitatea vizuală este un aspect pe care fiecare companie trebuie să-l pună în valoare pentru a putea intra în atenția publicului său. Dacă aceasta este realizată de graficieni cu experiență, creativi, pasionați de design, mereu la curent cu noile tendințe, rezultatul obținut poate fi unul remarcabil, care se întipărește ușor în memoria clienților și care poate aduce notorietatea așteptată.

Creare logo și identitate de brand

Elementele de originalitate grafică reprezintă cartea de vizită a oricărui site sau material de prezentare. Realizarea unui logo atractiv, deosebit și a elementelor de identitate vizuală originale, reprezentative pentru domeniul de activitate și sugestive, vă ajută să vă diferențiați de concurență putand fi mai ușor remarcat de către clienți.
Un proiect complet de identitate de brand implica stabilirea identitatii de marca și editarea manualului de identitate de bază (într-un cuprins de cca 20 – 40 de pagini). Manualul de identitate conține și descrie următoarele elemente: fișa de identitate (cu detaliere logo, fonturi, culori), tipizate și materiale pentru print (antete, carti de vizita, flyer, poster, mapa, formate bannere web, social media covers și template-uri pentru print ziar / revistă).

Achiziție imagini din bibliotecile licențiate

Pentru a vă asigura o calitate foarte buna a imaginilor de care aveți nevoie, noi recomandăm pe lângă producția de fotografii (sesiuni foto profesionale) și achiziția de imagini din surse de calitate; folosim în activitatea noastră site-uri care oferă fotografii și imagini premium licențiate realizate profesional, de bună calitate, la prețuri și pachete convenabile. Pentru originalitate și mai ales pentru a nu intra sub incidența folosirii neautorizate a unor fotografii fără a avea drepturi de autor, este recomandat să apelați la sfaturile specialiștilor și să cumpărați imagini originale cu drepturi clare de utilizare (licențiate).

Creare grafică web

Dacă doriți să oferiți utilizatorilor experiența navigării într-un site deosebit, este bine să optați pentru crearea unei pagini web sau a unui website personalizat. Într-un astfel de caz, un creativ (grafician sau web designer) se va ocupa să dea prezenței dvs online o imagine originală, adecvată. Ținând cont de specificații, domeniul de activitate, optimizare și obținerea unor rate de conversie cât mai bune, profesioniștii noștri vor pune în practică toată creativitatea și experiența acumulată pentru a obține cel mai bun rezultat. La final, proiectul dvs online va fi unul special, conform celor mai noi tendințe în materie de design și creație.

Grafică pentru bannere și rețele sociale

Materialele folosite în promovare, pentru a fi cât mai vizibile, a atrage cât mai mulți vizitatori către site (și în interiorul acestuia) și a produce conversii, recomandăm ca ele sa fie, pe cat posibil, originale și adaptate canalelor folosite pentru postarea lor. În plus, materialele ar trebui să aibă un mesaj cu un impact cât mai puternic. Alături de alte servicii de grafică, design și copywriting parte dintr-un pachet complet creativ, realizam bannere sau grafica pentru postări în rețelele de socializare.

Realizare icon

Pentru a fi cât mai atrăgătoare, intuitive, ușor de utilizat și pentru a-i conduce pe utilizatori spre informațiile de care au nevoie, site-urile moderne conțin numeroase elemente grafice intuitive. Icon-urile sunt unele dintre elementele grafice, simple, pe care le puteți utiliza pentru a face navigarea mai ușoară într-un site de prezentare sau într-un magazin online. Astfel de elemente grafice, de tip icon pot fi realizate și create de către echipa noastră.

 Cu o experiență de peste 15 ani în realizarea proiectelor web, găsim soluții creative pentru a oferi clienților dvs un conținut grafic special, personalizat și profesional.
Pentru proiecte cu bugete limitate consultați și listele noastre predefinite cu oferte și prețuri creare logo, grafică și identitate de brand.