Realizare magazin online profesional custom

Realizare magazin online profesional custom

Web Activ a dezvoltat pentru clientii din Romania o platforma magazin online profesional. Solutia B2B (posibil de implementat si B2C) se adreseaza companiilor care produc sau distribuie produse principale compuse (sisteme, kit-uri), prelucrate si asamblate, ale caror preturi depind de dimensiuni (lungime, latime, suprafata) si care pot primi versiuni, variante, accesorii, componente, prelucrari, finisari, add-on-uri, care dupa caz pot influienta pretul final. Utilizarea aplicatiei in relatia cu clientii usureaza calculul ofertelor de pret prin instrumentele self-service oferite clientului, reducand asistarea cu operator in procesul de (pre)comanda.

Avantajul major il pentru beneficiar il reprezinta faptul ca isi poate automatiza procesul de (pre)comanda eliberand resurse umane din zona de relatii cu clientii.

Platforma de comenzi online a fost dezvoltata pentru urmatoarele utilizari:

  • pretul se calculeaza urmarind algoritmi de calcul (dimensiuni sau unitati de masura standard);
  • pentru un anumit produs exista un pret minim si o matrice de preturi cu pas constant care depinde de un parametru al produsului (ex: lungime);
  • produsele au cote minime si maxime (dimensiuni, cantitati) in care se pot incadra;
  • produsele au caracteristici care nu au impact asupra pretului: culoare, pozitionare, versiuni, deschidere, actionare, etc;
  • exista componente, accesorii, operatii si prelucrari sunt disponibile cu pret aditional (fix sau variabil in functie de parametrii produsului principal);
  • beneficiarul lucreaza cu parteneri (distribuitori, intermediari) care revand produsele clientilor finali (beneficiind de discounturi si avand la dispozitie o zona de proiecte configurabila pentru fiecare proiect si client).

Am creat platforma de magazin online profesionala pentru clienti care au in obiectul de activitate:

  • confectionare si productie sisteme de prindere perdele, jaluzele, draperii, sisteme de umbrire;
  • productie sisteme termopan (usi, ferestre, balcoane);
  • productie sisteme de inchidere cu sticla;
  • productie confectii metalice cu preturi liniare;

In functie de cerintele specifice, putem face relativ usor dezvoltari ale platformei pentru a ingloba si alte domenii de activitate.

Solutia de comanda online are o interfata de administrare ce permite configurarea produselor si implementarea algoritmilor de pret asociati, respectiv administrarea utilizatorilor si a comenzilor. Comportamentul responsiv pentru interfata publica / privata depinde de configurarea bazei de produse si a organizarii informatiei in procesul de comanda.

In general, implementarea unei solutii magazin online custom este (foarte) costisitoare mai ales daca doriti modificarea unei platforme OSEP (open source ecommerce platform ce include solutii precum PrestaShop, Magento Comunity Edition, Open Cart) pentru a include in algoritmi atipici de comanda. Platformele generaliste de mai sus rezolva rapid si bine comenzi simple in care intervin cantitati (bucati, seturi, etc) in combinatii de variante simple (culoare, marime, etc). Aceste platforme nu sunt potrivite in cazul in care algoritmul de calcul pret final este (mai) complicat.

Solutia noastra de magazin online custom rezolva eficient aceasta problema, avand un pret accesibil final (pentru analiza, design, adaptare, implementare, introducere date initiale, training personal). Daca doriti mai multe informatii, va rugam sa ne contactati telefonic, prin email sau prin intermediul formularului din pagina de contact.

Meniu