Cumpărare domeniu, găzduire site / căsuțe email

Găzduire și hosting profesional site / email

Pentru confortul dvs, vă oferim servicii complete ce includ atat cumpărarea unui domeniu de internet (în numele dvs) cat și găzduirea sa ulterioară. Serviciile noastre fac parte din pachetul complet ‘one stop shop’ pe care îl oferim clienților interesați să economisească timp și să aibă un singur punct de contact pentru serviciile online folosite.

Acordăm o importanță majora hostingului (găzduirii) serviciilor online (domeniu, înregistrări DNS, website căsuțe de email). Găzduirea unui site web, a unei aplicații online sau a altor servicii online sunt un set de resurse și servicii ce oferă site-ului (sau aplicației) dvs posibilitatea de a fi accesate de utilizatorii online. Alegerea unui hosting de calitate este un aspect extrem de important pentru viteza de încărcare și continuitatea serviciilor online, pentru că tot efortul depus în îmbunătățirea experienței vizitatorului poate fi pur și simplu anulat de un hosting a cărui performante sunt subdimensionate. O găzduire de calitate va oferă performanțe bune și pentru serviciile de email, dacă infrastructură tehnică este bună iar setarile (din ce în ce mai complicate) la nivel de servere și domenii sunt făcute corect.

Durează doar 30 de secunde


Servicii complete hosting profesional pentru site și email

Pe lângă prețurile atractive pentru dvs, veți beneficia de un suport tehnic prompt și de servicii stabile. Vă recomandăm găzduirea pe serverele noastre pentru orice produs software web dezvoltat de noi, fapt ce va elimina intarzierile la livrare datorită infrastructurii și mai ales problemele legate de instalarea produselor pe alte servere, cu diverse configurații. Nu mai puțin important, veți avea la dispoziție o singura persoană de contact și responsabilă pentru buna funcționare ulterioară a serviciilor online (website, aplicație web sau email).

Pentru găzduirea completă a domeniului (site și email), vă oferim variante personalizate în funcție de dimensiunea și tipul site-ului, aplicației sau căsuțelor de email, scalabilă după mărimea bazelor de date și traficului respectiv lățimii de bandă necesare bunei funcționări.
Pentru casutele de email vă punem la dispoziție în funcție de bugetul și performanțele dorite, fie o varianta locală gazduita pe servere proprii (cu acces POP, IMAP și interfața online de webmail via CPanel standard), fie soluția enterprise GOOGLE mail, parte componentă din pachetul Google Suite, fie soluția email enterprise oferită de ZOHO. Spațiul de stocare și lățimea de bandă pentru trafic se pot dimensiona în funcție de performanțele dorite iar prețurile se calculeaza în funcție de spațiu de stocare folosit și numărul de utilizatori.

Servicii de găzduire web profesionale

Datele dvs sunt în deplina siguranța fiind protejate la acces neautorizat (firewall, intrusion detection, etc) cât și la pierdere în caz de defecțiuni hardware (utilizând hard disk mirroring, salvări periodice / back-up extern).

Gazduire și hosting profesionale în datacenter pe serverele Web Activ

Serverele noastre sunt colocate într-un data center modern din Cluj Napoca, în mediu de maximă siguranță și securitate, dispunând de:

  • echipamente (servere, stocare, rețelistică) de ultima generatie: Dell, IBM, Cisco, Juniper;
  • resurse de calcul (procesoare multi-core) și memorie RAM suficiente iar discurile principale sunt de timp SSD (enterprise), pentru performanță;
  • soluții de back-up intene și externe, programate să ruleze automat; suport și asistență permanente;
  • conexiune la Internet backbone tip Tier 1 și o rețea integral redundantă; conexiuni (peering) directe cu toti providerii majori de internet;
  • surse de alimentare redundante: UPS de mare capacitate și generatoare diesel pentru back-up.

Serviciul de găzduire este oferit cu uptime contractual (disponibilitate) de peste 99,5%. Asta înseamnă ca site-ul sau aplicația dvs vor fi online și accesibile 365 zile / an cu o toleranță de maxim 43 ore. Un hosting stabil și performant vă oferă garanția disponibilității web, extrem de important pentru clienți dvs dar și pentru procesul de optimizare pentru motoarele de căutare / SEO.
Pentru orice domeniu internet gazduit pe serverele Web Activ, oferim găzduire și back-up DNS gratuite. Lucrăm cu parteneri certificati pentru serviciile de externalizare și administrare IT.

IMPORTANT:  serviciile de cumpărare și găzduire domeniu internet / căsuțe email se adresează clienților noștri cărora le furnizăm și alte servicii principale de web design, creare site, programare, administrare website sau aplicații online.

Meniu