Creare site și web design

1
Proiecte finalizate

Servicii creare site, dezvoltare și web design

Orice afacere actuală are nevoie de o prezență online cât mai performantă. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de creare website aveți nevoie de o echipă de profesioniști, cu experiență, care să se ocupe până în cele mai mici detalii de designul, programarea și realizarea site-ului.

Numărul de site-uri este în creștere iar tehnologia impune noi standarde în materie de dezvoltare, creație și optimizare. Tocmai de aceea realizarea unui site web adaptat nivelului tehic din zilele noastre, preferințelor utilizatorilor actuali și exigențelor motoarelor de căutare este un must-have al oricărui business.
Succesul unei afaceri poate fi asigurat prin folosirea serviciilor specializate de creare website ale unei agenții dedicate. Dacă aceasta se preocupă cu profesionalism de toate aspectele definitorii pentru a garanta o prezență online la cele mai înalte standarde, rezultatele pozitive vor fi permanente și mereu vizibile.

Modul în care alegem sa fie structurat și realizat site-ul companiei, al mărcii sau produselor / serviciilor pe care o companie le livrează, reflectă viziunea proprie și este nevoie ca aceasta să fie transmisă mai departe corect, coerent, eficient, agreabil și simplu către vizitatori (clienți actuali sau viitori și prospecți).

Cui se adresează serviciile noastre de creare site și web design?

Web Activ oferă o gamă completă de servicii creare site, care răspund nevoii oricărei afaceri de adaptare la tehnologia actuală și la mijloacele moderne de comunicare, de a obține vizibilitate, conversii și performanță digitală. Serviciile se adresează oricărui tip de business, de la start-up-uri aflate la început de drum până la afacerile în plină dezvoltare sau IMM.

Toate proiectele noastre de web design respectă tendințele în materie de creație și urmăresc să aducă beneficiarilor o imagine de brand cât mai bună și cât mai multe conversii.

Realizare website profesional

Website-urile create de noi vor beneficia de:

Adaptare la nevoile și cerințele oricărui tip de afacere

Cele mai noi tendințe și trend-uri în materie de creație și optimizare

Design original, personalizat, responsiv

Module de creștere și măsurare a performanței

Un panou de administrare simplu de utilizat

Prețuri și termene de livrare corecte și competitive

Pentru că trăim într-o lume dinamică, aflată în continuă mișcare toate proiectele de creare site vor ține seamă de aceste aspecte, de publicul țintă căruia doriți să vă adresați, de cerințele și modificările de algoritmi ale motoarelor de căutare. Toate site-urile de prezentare realizate vor fi scalabile.

1
Ani de experienta

Cum decurge colaborarea pentru a beneficia de cele mai bune servicii de creare website de la Web Activ?

Pentru a vă bucura de rezultate bune în materie de creare web, dialogul este foarte important. De aceea, înainte de a începe proiectul vor fi discutate cu atenție toate detaliile relevante legate de specificul afacerii, avantajele oferite, diferențierea față de concurență (USP), publicul țintă vizat, strategia de dezvoltare. Prin înțelegerea acestor aspecte și prin integrarea lor adecvată, prezența online oferită poate asigura site-ului realizat succesul dorit.

Nevoile de imagine, promovare și dezvoltare ale fiecărui client vor fi apreciate pentru a lua cea mai bună decizie. Completarea unui brief (chestionar creare site), ce va include toate detaliile importante pentru reușita proiectului, va sta la baza începerii și derulării întregului proiect.

Pe tot parcursul procesului de realizare website vom ține în permanență legătura cu clientul iar feedback-ul său va fi foarte important pentru a ajunge la forma și rezultatele dorite. Menținerea unei colaborări cu clientul este la fel de importantă și după livrarea proiectului. Serviciile de optimizare și promovare ulterioară disponibile după publicarea site-ului online (pe un server de producție) pot contribui foarte mult la câștigarea vizibilității dorite și la obținerea de cât mai multe conversii.

Un manager de proiect, ajutat de o echipă pregătită și cu experiență vor face ca fiecare proiect să beneficieze de atenția necesară, asigurând reușita proiectului. Procesul de creare site este însă, în final, consumator de resurse importante, în care personal bine pregătit și specializat lucrează în echipă (uneori chiar și luni de zile).

Durează doar 30 de secunde


Ce includem într-un site creație Web Activ?

Simpla prezență online nu mai este de mult timp un avantaj în fața concurenței. Pentru a obține rezultate bune de trafic, conversii și o poziție cât mai bună în motoarele de căutare este nevoie de crearea unui website cu un design bun, optimizat, de performanță tehnică și de servicii de promovare.

Suntem o agenție specializată și punem la dispoziție clienților o gamă completă de servicii profesionale de dezvoltare web, optimizare și marketing online. Un website realizat de Web Activ va beneficia de:

Web Design

Design original și responsiv pentru desktop, notebook, tabletă și smartphone

Optimizare SEO

Vizibilitate cât mai bună în motoarele de căutare

Administrare

Panou (interfață) de administrare ușor de utilizat

Securitate

Securitate și performanță, testate

CMS

Sistem de management al conținutului (CMS) pentru o actualizare cât mai ușoară

Monitorizare trafic

Module pentru monitorizare permanentă a traficului și rezultatelor

Integrări aplicații

Integrare de aplicații web și automatizări precum: live-chat, formulare, newsletter, CRM

API

Integrare de aplicații pentru importul sau exportul de date offline sau sincronizate, servicii API

Editare conținut

Module pentru procesarea diverselor formate de date (text, imagine, fișiere audio, video).

Module performanță

Module pentru performanța (optimizare și încărcare rapidă pagini)

Log-uri

Monitorizare  log-uri de acces și rapoarte de activitate, trafic, accesări etc

Salvare și back-up

Pregătire, suport și proceduri de back-up local și extern

Pentru programarea website-urilor sunt folosite următoarele tehnologii: HTML5, CSS, JavaScript, Ajax, JQuery, BootStrap, PHP.
Toate aceste elemente vă vor ajuta să obțineți un site performant, scalabil și adaptat celor mai noi tendințe în materie de design și urmărire rezultate.

Care sunt avantajele serviciilor de dezvoltare site de la Web Activ?

Pentru a atinge performanțele dorite și a obține o rată de conversie cât mai bună, un site trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Printre cele mai importante obiective pe care le urmărim menționăm:

  • o interfață grafică atractivă și prietenoasă ( UX și UI);
  • structurarea cât mai clară și detaliată a informației existente;
  • conținut original, de calitate, relevant pentru specificul afacerii (și asociat cu seturi de cuvinte cheie);
  • viteză de încărcare cât mai bună pe toate tipurile de conexiuni și dispozitive;
  • fără erori tehnice sau de afișare;
  • integrare cu principale rețele social media;
  • condiții de navigare cât mai bune pentru toate tipurile de display;
  • optimizare de bază în interiorul site-ului (onpage) și în afara lor – tratăm prioritar – ‘mobile first’;
  • date de contact ușor de găsit și formulare cerere ofertă.

Toate aceste caracteristici reprezintă aspecte importante ale interacțiunii cu utilizatorii, pentru a oferi informațiile căutate, a rămâne în site pentru consultare și a urmări conversia lor în lead-uri sau clienți.

De ce să alegeți o variantă de realizare website personalizat?

Fiecare afacere are specificul ei iar acest lucru trebuie să se regăsească și în conceptul prezenței online. Decizia de a apela la o firmă de creare site profesionistă poate fi una inspirată. Agenția poate oferi soluții pentru a garanta crearea unui website cât mai potrivit clientului.
Chiar dacă realizarea unui site custom, de la zero,  nu este o variantă ieftină, poate fi însă o bună decizie pentru firmele care doresc să aibă o imagine distinctă și care vor să fie remarcate ca marcă sau companie.
O altă variantă de personalizare poate fi aceea de instalare și de adaptare a unei platforme web open source, împreună cu modulele, add-on-urile și scripturile specializate. Rezultatele obținute pot fi remarcabile și în acest caz.  Cele mai întâlnite astfel de proiecte sunt cele de realizare blog, site de prezentare sau CMS cu una din platformele: WordPress, Joomla, Typoo 3, Drupal, PHPBB, SMF, vBulletin etc.

De ce să apelați la serviciile noastre de creare site?

Principalul scop al realizării unui site este prezentarea în mediul online a unei afaceri, fundații, asociații, organizații, brand sau marcă etc. Știm să dezvoltăm ținând cont de tendințe și cerințele specifice și adăugăm servicii de optimizare și promovare potrivite urmărind rezultate măsurabile. Veți avea trafic pe site, angajament din partea vizitatorilor și în final conversii.
Apelând la serviciile de creare website Web Activ, componenta business-ul vostru online poate beneficia de servicii de consultanță și realizare site de cea mai bună calitate, la standarde actuale.
Experienta noastra consistentă de dezvoltare website-uri de peste 15 ani în multe domenii ne oferă un avantaj competitiv major și, alături de tehnologie și profesionalism, vă garantează rezultate excelente în dezvoltarea unui web site.

Agenția noastră oferă variante de creare și personalizare website-uri și pe platforme profesionale găzduite specializate (WordPress, Wix, Squarespace) sau cu funcționalități CMS (Zoho, Bitrix, Hubspot) pentru specificatii diverse, exigențe, buget sau nivel de dezvoltare a business-ului online. Împreună putem găsi cea mai bună soluție pentru o decizie corectă și pentru adaptarea platformei potrivite.
Găsiți și alte informații utile în lista noastră de întrebări frecvente legate de creare site și webdesign.

Pentru proiecte cu bugete limitate consultați și lista noastră de oferte creare site și web design predefinite.

Meniu