Agenție digitală creație, web design, marketing online, implementăm și administrăm platforme web profesionale
Agenția digitală Web Activ

Dezvoltare Intranet și implementare portal Extranet

Administrare site, întreținere, suport online
Ce este un intranet?
Cresterea volumului de informatii și resurse ale companiilor sau altor organizații a dus la necesitatea dezvoltării unor aplicații electronice de organizare internă.
Intranetul este un spaţiu virtual privat care oferă angajaţilor dintr-o companie posibilitatea de a organiza, accesa și partaja rapid informatii, de a colabora eficient și a folosi în siguranță alte aplicații interne. Managementul informaţiilor, proiectelor, datelor se face online și este bazat pe protocoluri Internet şi browsere web. Accesul la informații se face de regulă, protejat prin utilizator si parolă, ierahizat pentru funcționalități, dupa nivele prestabilite.
 
O aplicație de tip intranet este utilă și poate fi instalată în orice fel de organizație: companii mici, medii sau mari, instituții de învățământ, instituții guvernamentale și administrative.
Cere oferta personalizată

Implementăm și întreținem platforme de intranet / extranet dezvoltate și găzduite de Zoho

Soluțiile implementate de noi sunt disponibile SaaS (software as a service) pe serverele dezvoltatorilor; costurile de platformă (lunare sau anuale) depind în funcție de pachetul de servicii furnizat, numărul de utilizatori și spațiul de stocare utilizat. Fiecare soluție de intranet are de regulă și o versiune gratuită, de bază, ce poate acoperi un nivel minim acceptabil de cerințe și funcționalități pentru intranet.

Toate platformele sunt multi-limbă (engleză în principal) iar o parte sunt disponibile localizate și în limba romană. Soluțiile de intranet sunt disponibile pentru utilizatori și în versiuni pentru smartphone (Android și IOS) astfel încât veți avea la dispoziție permanent control asupra serviciilor integrate. Aplicațiile moderne de intranet se adaptează la modul de utilizare al acestor dispozitive pentru a putea fi cât mai ușor de accesat prin intermediul acestora.