Clienții ne recomandă

Idei de soluţii simple

– Dr. Călin Şabac, co-președinte Asociaţia VBC

Am colaborat cu Web Activ pe două proiecte importante : unul a fost crearea unui site web complex pentru descrierea Festivalului Internaţional ‘’ZARVA’’ finanțat de Institutul Cultural Român şi, recent, un site de prezentare a Asociaţiei culturale ‘’VBC’’.

Festivalul ’’ZARVA’’ a însemnat cinci zile de concerte de muzică de cameră, expoziţii de pictură şi sculptură şi teatru de marionete, desfăşurate în oraşele Vaals şi Walkenburg din Olanda, pentru un public format din olandezi, belgieni şi germani. Site-ul realizat de Web Activ, în funcţiune şi acum, este remarcabil nu numai datorită profesionalismului execuţiei ci şi participării active cu soluţii specifice creative în prezentarea şi înţelegerea mesajelor festivalului de către publicul larg. Site-ul rămâne un instrument cu valori estetice şi informaţionale excelente în diseminarea cu succes a rezultatelor festivalului.

Colaborarea noastră a continuat cu succes şi atunci când am avut nevoie de un site pentru prezentarea asociaţiei ‘’VBC’’, pentru care Web Activ a venit cu idei de soluţii simple, eficace şi adaptate cerinţelor noastre. Încrederea în echipa Web Activ face să considerăm lucrările făcute împreună până acum ca o parte a unui parteneriat pe termen lung.

Recomand Web Activ pentru rapiditatea și corectitudinea execuției, în primul rand. Am avut nevoie la un moment dat de realizarea unui proiect ce avea la bază o aplicație web complexă și timpul nu ține cu mine. Așa incat, am apelat la echipa programatorilor de la Web Activ iar soluția propusă de ei a fost nu doar potrivită, dar adus și acel factor de inovație pe care îl intuiam dar nu știam cum să îl pun în aplicare.

Inovație

– Marius Capraru, CEO Advice IT

Colaborare eficienta

– Mihaela Ghiță, Fondator HTS Consulting

Am ales sa colaboram cu compania Web Activ, ca furnizor de servicii de aplicații web, datorită calității deosebite a serviciilor prestate. Totodată, echipa tehnică a WebActiv, prin profesionalismul membrilor sai, a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre punctuale legate de serviciile de aplicații web.

Recomand compania Web Activ ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.

Am găsit suportul de care aveam nevoie în mediul on line. Este foarte important pentru mine sa stiu ca acolo, în spațiul digital, este cineva care îți oferă siguranța și confort tehnic. Am apelat la echipa Web Activ și am găsit o echipă valoroasă care mi-a făcut vizibilă activitatea profesională în mediul on line și siguranța acestei vizibilității. Colaborand constant cu ei, pare tare simplu totul!

Mulțumesc si succes pe mai departe!

Siguranta si confort

– Andi Horodniceanu, Fondator Farma Consulting

Profesionalism, Creativitate, Seriozitate

– Radu Oprea, Fondator MobiRa

Profesionalism, Creativitate, Seriozitate.. cred exista și alte firme care le oferă, dar la Web Activ găsești un Partener, care în timp lti devine Prieten în afacerea ta, te ajuta cand ai nevoie și te poți baza pe el oricand.

Mulțumesc pentru asta Web Activ!

Pentru proiectele mele, Web Activ sunt importanti ca parteneri si colaboratori atat pe partea de execuție cât și de consultanță. Am nevoie de ei pentru expertiză solidă pe care o deține echipa de programatori în cercetare, proiectare și nu în ultimul rand de creație a produselor web și a aplicațiilor pe care le gândim împreună.

Parteneri importanti

– Cristian Linaru, Ecommerce Manager Perrigo

Idei inedite

– Iulia POPA, Commercial Manager, Grupo Herce

Echipa WEB ACTIV face parte din colaboratorii mei preferați, deoarece am avut încă de la început o comunicare excelentă și rezultate rapide. Uneori am senzația ca îmi citesc gandurile, au propuneri și idei inedite, identifica problema și vin cu soluții, iar pentru mine personal a fost o plăcere de fiecare data cand am lucrat împreuna, fie la update-ul site-ului sau la schimbarea structurii acestuia. Cred ca, cuvantul care îi caracterizează este EFICIENȚA.
Sunt foarte prompți și odată ce am discutat o problemă, e ca și rezolvată. Îmi ușurează munca, sunt cu adevărat profesionisti și îi recomand cu mare căldură !

Mulțumesc WEB ACTIV pentru suportul acordat în cei 5 ani de colaborare și la cât mai mulți ani împreună!

Colaborarea noastră a început în urmă cu câțiva ani și s-a dovedit a fi alegerea perfectă. Mulțumesc frumos întregii echipe pentru a fi reușit să obțină exact rezultatele pe care noi ni le-am dorit.
Au dovedit o versatilitate extraordinară, gândire creativă, răspunsuri extrem de rapide și eficiente la orice problemă care a necesitat rezolvare, fie ea de construcție sau de întreținere a site-ului nostru. Pe lângă professionalism, toata echipa , a dat dovadă că este de o moralitate extraordinară, astfel încât relația pe care o avem este una specială, de parteneri în adevăratul sens al cuvantului și nu doar de client-furnizor.

Recomand cu toată căldura firma Web-Activ.

Empatie, eficiență, promptitudine

– Alina Zorzolan, MD Atelierul de Deserturi

Flexibilitate în colaborare

– Renata Tretelnitchi, Conviv Media

Colaborarea noastră cu echipa Web Activ a avut întotdeauna la bază o comunicare foarte bună. Specialiștii de la Web Activ au știut să asculte și să pună întrebările corecte pentru a înțelege cât mai bine proiectele și nevoile noastre, asigurând astfel un start bun al colaborării.
Succesul proiectelor derulate împreună a ținut și de modul în care echipa Web Activ a demonstrat că înțelege viziunea necesară dezvoltării proiectelor respective.
Flexibilitatea în colaborare și viteza de reacție sunt alte atribute foarte apreciate de noi, de-a lungul colaborării cu Web Activ.
Starea de confort, relaxare și satisfacție ca urmare a finalizării cu succes a proiectelor derulate împreună, reflectă un parteneriat bazat pe încredere, profesionalism și seriozitate.

We would like to express our appreciation for the professional services provided by Web Activ. Web Activ is a long term partner for our organization, providing contracted services, which include creation of the website, as well regular maintenance and updating of the page, in a prompt manner to our concerns and requirements.

Professional services

– Southeast European Law Enforcement Center (SELEC)

Echipă de profesioniști

– Valentina Alexandru, Administrare vanzari si promovare, Eneria – Dealer in Romania al Caterpillar Power Systems

Web Activ – o echipă activă, profesionistă și creativă.
Prieteni de nădejde, deschiși și prompți.
Vom parcurge împreună drumuri interesante și vom atinge destinațiile visate!

Web Activ a dovedit pe parcursul colaborării cu Anchor Grup că poate gestiona cu maximă competență proiecte de anvergură pentru piața de retail și real estate. În mod particular apreciem calitatea serviciilor și adaptabilitatea Web Activ în a genera soluții imediate și eficiente, mai ales pentru mallurile din portofoliul Anchor Grup: București Mall și Plaza România.

Soluții imediate și eficiente

– Silviu Chivereanu, PR Manager, ANCHOR GRUP SA

Seriozitate și profesionalism

– Beatrice Grama, Director Marketing, Auto Cobălcescu

Am început colaborarea cu Web Activ într-un moment în care am decis să facem o schimbare importantă în functionalitatea site-ului nostru și în felul în care compania se prezinta online în fața cliențtilor noștri. Fiecare cerință a noastră și toate detaliile au fost tratate cu foarte multă seriozitate și profesionalism, ceea ce ne-a permis să ne îmbunătățim prezența așa cum ne-am propus.

Apreciem disponibilitatea continuă, timpii de răspuns și suportul profesionist al echipei Web Activ. Partenerii noștri ne oferă în permanență soluții și idei noi, oferindu-ne vizibilitate în mediul on-line prcum și abilitatea de a prezenta informații actualizate și valoroase clienților și vizitatorilor noștri. Pentru toate aceastea, le mulțumim și îi recomandăm tuturor celor care doresc suport real și valoros pentru ași îmbunătăți imaginea și prezenta on-line.

Web Activ a reușit să exprime în formatul site-ului cât mai clar mesajul nostru.Echipa de la Web Activ printr-o comunicare excelentă (și nu exagerez ) a intuit exact locul pe care voiam să-l ocupăm între atâția mici și mari producători de mobilier.

Cred că este un mare avantaj ca fauritorul de pagini electronice să te lase să-ți descoperi identitate și mesajul , să te susțină și să te completeze fără a încerca să-ți impună tipare și locuri comune. Cei de la Web Activ au acest merit.

De la alegerea domeniului, crearea paginii light, până la definitivarea site-ului am parcurs drumul împreună și am dezvoltat un produs care ne-a adus clienți și chiar laude pentru felul în care ne prezentăm.
Noi ne dorim să facem echipa în continuare cu cei de la Web Activ pentru a continua ceva ce a început promițător, a crescut admirabil și sperăm noi va continua să ofere satisfacții (adică clienți, comenzi, portofoliu ) în continuare.

Comunicare excelentă

– Camelia Bălăuță, designer (mobilier), bucatarielacomanda.ro

Cea mai rapidă execuție de site

– Carmen Pădurean, Director, VATRA HOLDING SRL

A fost cea mai rapidă execuție de site pe care am întâlnit-o. Modul profesionist de solicitare a informațiilor, de paginare și de punere în funcțiune, ne-au bucurat și ne-au dat încredere că acțiunea comună va fii un succes. Speranțele noastre s-au împlinit când clienții noștrii au vizitat site-ul si-au găsit cu ușurință informațiile de care aveau nevoie. În timp scurt am căpătat un instrument util și valoros de promovare al produselor noastre.

Mulțumim încă o dată Web Activ pentru sprijinul acordat!

La capitolul ”Colaborări de succes” includ în topul listei parteneriatul Proffice cu Web Activ. Am descoperit în legătură cu ei mai mult decat o relație win-win. Consilierea lor a depășit de fiecare dată „granițele” contractului dintre companiile noastre, adăugând la toate specificațiile de proiect un plus de valoare care în final a făcut diferența dintre bun și excelent. Am dezvoltat împreuna proiecte care au evoluat rapid în direcția dorită, au dat rezultate și s-au derulat cu plăcerea lucrului în echipă, pentru ca Web Activ comunică și lucrează deschis, cu implicare și plăcere pe fiecare din proiectele preluate de la clienți.

La fel de importantă, adaptarea la ritmul dinamic de lucru din Proffice, a fost încă un plus care a contat: indiferent de cât de mult am schimbat o specificație sau cât de târziu am anunțat un proiect, echipa din Web Activ ne-a ajutat de fiecare dată să facem ca orice solicitare să fie finalizată cu succes, în timp real. Le mulțumim pentru întregul suport acordat și ne bucurăm ca există astfel de provideri de servicii software. La fiecare proiect.

Mai mult decât o relație win-win

– Eliza Nițescu, Director Marketing și Comunicare, Proffice(membru RTC Grup)

Meniu