Agenție digitală creație, web design, servicii SEO și marketing online
Agenția digitală Web Activ

Dezvoltare portal, creare portaluri web specializate

Creare magazin online solutii e-commerce moderne
Dezvoltare portal web

Portalul este o soluție personalizată cu o infrastructură de content management pentru diverse servicii orientate web. Portalurile au fost unul și rămân unele dintre cele mai importante segmente de site-uri vizitate și utilizate în Internet. Pot fi catalogate din punct de vedere al dimensiunilor și conținutului în portaluri generaliste sau specializate pe anumite domenii sau nișe (portaluri verticale). Urmărind strategii de digitalizare moderne, companiile mari și foarte mari își transformă la randul lor site-urile de prezentare în portaluri de firmă ce conțin un nucleu informațional esențial pentru angajați, clienți, parteneri și alți vizitatori.

Un portal web poate fi personalizat pentru a respecta cerinţele specifice diferitelor tipuri de client: instituţii publice, organizații, publicaţii, comunităţi, şcoli, activităţi de învăţare la distanţă, companii din diferite domenii de activitate. În funcție de cerințele dvs, dezvoltăm soluții personalizate, dinamice, fiabile și scalabile pentru diverse tipuri de portaluri. Complexitatea unui portal se regăseşte în multitudinea de facilităţi și functionalitati pe care le oferă.

WEB ACTIV

Dezvoltare portal web profesional

În funcție de strategia și bugetul disponibil, putem adăuga după crearea portalului, servicii de administrare, marketing și comunicare online:

Echipa noastră din București (cu experiență, creativitate și tehnologie modernă) poate realiza următorul dvs portal indiferent de domeniu, dimensiune sau complexitate. Soluțiile noastre de creare portaluri web custom oferă o valoare bună pentru dvs avand un preț accesibil final pentru livrabile de calitate (ce includ analiză, design, adaptare, implementare, introducere conținut inițial, testare, training personal de administrare și management de proiect).  Bugetul minim pentru dezvoltarea unui portal pornește de la 7.950 euro + tva.

Aflați mai multe detalii despre proiectele noastre specializate folosind platforma WordPress / WooCommerce:

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații, telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact rapid de mai jos.