Dezvoltare portal, creare portaluri web specializate

Realizare website profesional

Dezvoltare portal

Portalul este o soluție personalizată cu o infrastructură de content management pentru diverse servicii orientate web. Portalurile au fost unul și rămân unele dintre cele mai importante segmente de site-uri vizitate și utilizate în Internet. Pot fi catalogate din punct de vedere al dimensiunilor și conținutului în portaluri generaliste sau specializate pe anumite domenii sau nișe (portaluri verticale). Urmărind strategii de digitalizare moderne, companiile mari și foarte mari își transformă la randul lor site-urile de prezentare în portaluri de firmă ce conțin un nucleu informațional esențial pentru angajați, clienți, parteneri și alți vizitatori.

Un portal web poate fi personalizat pentru a respecta cerinţele specifice diferitelor tipuri de client: instituţii publice, organizații, publicaţii, comunităţi, şcoli, activităţi de învăţare la distanţă, companii din diferite domenii de activitate. În funcție de cerințele dvs, dezvoltăm soluții personalizate, dinamice, fiabile și scalabile pentru diverse tipuri de portaluri. Complexitatea unui portal se regăseşte în multitudinea de facilităţi și functionalitati pe care le oferă.

Durează doar 30 de secunde


Principalele funcționalități și facilități pe care le dezvoltăm pentru un portal web:

 • un design atrăgător, responsiv și organizarea informației respectand principiile curente de uzabilitate;
 • interfețe de administrare ce permit managementul conținutului (via CMS) pentru o actualizare și întreținere ușoară;
 • conturi de utilizatori protejate ce pot avea acces (limitat sau generalizat) la servicii personalizate;
 • diverse funcționalități generale integrate: galerii de imagini, liste și cataloage de oferte, produse, anunțuri;
 • căutare în paginile publice (generală sau avansată) ce poate fi parametrizată iar rezultate filtrate multicriterial;
 • secțiuni dedicate pentru evenimente, calendar, formulare, înscriere la newsletter, chat online, concursuri, sondaje;
 • utilizarea oricărui tip de format standard de date de conținut (text, imagine, fișiere multimedia audio – video, alte fișiere) pentru a genera știri, articole sau noutăți;
 • modularitate pentru a permite dezvoltări viitoare sau care interacționează cu alte aplicații externe via API;
 • sisteme de notificări și rapoarte;
 • sigure, fără breșe de securitate, cu gazduire și back-up în Cloud (certificat SSL inclus);
 • optimizare SEO și promovare online pentru atragerea și convertirea vizitatorilor (în cazul portalurilor web cu componentă comercială).

Portalurile web sunt proiectate și dezvoltate personalizat de la zero (fără folosi template-uri standard), fiind corelate cu cerințele clienților și domeniul lor de activitate.

Dezvoltare portal web profesional

În funcție de strategia și bugetul disponibil, putem adăuga după crearea portalului, servicii de administrare, marketing și comunicare online:

Echipa noastră din București (cu experiență, creativitate și tehnologie modernă) poate realiza următorul dvs portal indiferent de domeniu, dimensiune sau complexitate. Soluțiile noastre de creare portaluri web custom oferă o valoare bună pentru dvs avand un preț accesibil final pentru livrabile de calitate (ce includ analiză, design, adaptare, implementare, introducere conținut inițial, testare, training personal de administrare și management de proiect). Bugetul minim pentru dezvoltarea unui portal pornește de la 5.950 euro + tva.

Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații, telefonic, prin email sau prin intermediul formularului de contact rapid de mai jos.

Meniu