Agenție digitală creație, web design, servicii SEO și marketing online
Agenția digitală Web Activ

Creare site și web design

Creare magazin online solutii e-commerce moderne

Orice afacere actuală are nevoie de o prezență online cât mai performantă. Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de creare website aveți nevoie de o echipă de profesioniști, cu experiență, care să se ocupe până în cele mai mici detalii de designul, programarea și realizarea site-ului.

Numărul siteurilor crește

Numărul de site-uri este în creștere iar tehnologia impune noi standarde în materie de dezvoltare, creație și optimizare. Tocmai de aceea realizarea unui site web adaptat nivelului tehnic din zilele noastre, preferințelor utilizatorilor actuali și exigențelor motoarelor de căutare este un must-have al oricărui business.

Serviciile creative se specializează

Succesul unei afaceri poate fi asigurat prin folosirea serviciilor specializate de creare website ale unei agenții dedicate. Dacă aceasta se preocupă cu profesionalism de toate aspectele definitorii pentru a dezvolta o prezență online la cele mai înalte standarde, rezultatele pozitive vor fi permanente și mereu vizibile.

Un website performant este bine structurat

Modul în care alegem sa fie structurat și realizat site-ul companiei, al mărcii sau produselor / serviciilor pe care o companie le livrează, reflectă viziunea proprie și este nevoie ca aceasta să fie transmisă mai departe corect, coerent, eficient, agreabil și simplu către vizitatori (clienți actuali sau viitori și prospecți).

Ce includem întrun site creație Web Activ (în pachetele profesionale)?

Simpla prezență online nu mai este de mult timp un avantaj în fața concurenței. Pentru a obține rezultate bune de trafic, conversii și o poziție cât mai bună în motoarele de căutare este nevoie de crearea unui website cu un design bun, optimizat, de performanță tehnică și de servicii de promovare.

Suntem o agenție digitală specializată și punem la dispoziție clienților o gamă completă de servicii profesionale de dezvoltare web, optimizare și marketing online. Un website modern și performant dezvoltat de Web Activ va beneficia de:

Cum livrăm servicii bune de creare site și pagini web?

Pentru a vă bucura de rezultate bune în materie de creare web, dialogul este foarte important. De aceea, înainte de a începe proiectul vor fi discutate cu atenție toate detaliile relevante legate de specificul afacerii, avantajele oferite, diferențierea față de concurență (USP), publicul țintă vizat, strategia de dezvoltare. Prin înțelegerea acestor aspecte și prin integrarea lor adecvată, prezența online oferită poate asigura site-ului realizat succesul dorit.

Nevoile de imagine, promovare și dezvoltare ale fiecărui client vor fi apreciate pentru a lua cea mai bună decizie. Completarea unui brief (chestionar creare site), ce va include toate detaliile importante pentru reușita proiectului, va sta la baza începerii și derulării întregului proiect.

Pe tot parcursul procesului de realizare website vom ține în permanență legătura cu clientul iar feedback-ul său va fi foarte important pentru a ajunge la forma și rezultatele dorite.

Procesul de creare site este, în general, consumator de resurse importante, în care specialiști bine pregătiți lucrează în echipă (uneori chiar și luni de zile).

Consultanță

Consultanță, strategie și management de proiect incluse

Optimizare SEO

Vizibilitate cât mai bună în motoarele de căutare

Securitate

Securitate și performanță, testate

Administrare pagini

Sistem de management al conținutului (CMS) pentru o actualizare cât mai ușoară

Monitorizare trafic

Module pentru monitorizare permanentă a traficului și rezultatelor

Integrări aplicații

Integrare de aplicații web și automatizări precum: live-chat, formulare, newsletter, CRM

Module performanță

Module pentru performanța (optimizare și încărcare rapidă pagini)

Administrare securizată

Acces securizat în interfața de administrare, monitorizare și restricționare acces

Care sunt avantajele serviciilor noastre de creare site și pagini web?

Pentru a atinge performanțele dorite și a obține o rată de conversie cât mai bună, un site trebuie să îndeplinească o serie de condiții. Cele mai importante obiective pe care le urmărim sunt:

o interfață grafică atractivă, prietenoasă, modernă, intuitivă ( UX și UI) și responsivă;

structurarea și prezentarea clară și detaliată a informației existente; căutare și meniu intuitive;

(consultanță) conținut original, de calitate, relevant pentru specificul afacerii (și asociat cu seturi de cuvinte cheie);

viteză de încărcare cât mai bună pe toate tipurile de conexiuni și dispozitive;

fără erori tehnice sau de afișare cu platforme sigure (întreținute periodic);

integrare cu principalele rețele social media;

optimizare de bază în interiorul site-ului (onpage) și în afara lor – tratăm prioritar – ‘mobile first’;

date de contact ușor de găsit, formulare cerere ofertă și elemente call to action.

Toate aceste caracteristici reprezintă aspecte importante ale interacțiunii cu utilizatorii, pentru a oferi informațiile căutate, a rămâne în site și a urmări conversia lor în lead-uri sau clienți.

Pret corect creare site prezentare corporate

Agenția noastră oferă variante de creare, personalizare site-uri și pagini web și pe platforme profesionale găzduite specializate (WordPress, Wix, Squarespace) sau cu funcționalități CMS (Zoho, Bitrix, Hubspot) pentru specificații diverse, exigențe, buget sau nivel de dezvoltare a business-ului online. Împreună putem găsi cea mai bună soluție pentru o decizie corectă și pentru adaptarea platformei potrivite.
Găsiți și alte informații utile în lista noastră de întrebări frecvente legate de creare site și webdesign.
Pentru proiecte cu bugete limitate consultați și lista noastră de oferte creare site și web design predefinite.